روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد:
در پاسخ به جنایت گسترده رژیم غاصب صهیونی در جنوب لبنان و کشتار و آواره کردن گسترده مردم مظلوم مناطق صور و نبطیه و سایر نقاط از جمله ضاحیه بیروت پایگاه هوایی رامات دیوید، مبدا این تجاوزها هدف موشکهای بالستیک نیروی هوافضای سپاه قرار گرفت.
پذیرش اتشبس توسط ما در ۱۹ فروردین ماه مشروط به توقف اتش در تمام جبهه ها بود؛ لکن مثل همیشه امریکا و رژیم صهیونی به تعهد خود پایبند نبودند، هم تجاوزات و جنایات را در لبنان ادامه دادند و هم با تعرض مکرر به سواحل و شناورهای ایرانی در تنگه هرمز، دریای عمان و اقیانوس هند اتش بس را نقض کردند.
عملیات امشب (۱۷ خرداد) یک اعلام اخطار بود و در صورت تکرار تجاوزات پاسخ ها گسترده تر خواهد بود و تمام اهداف امریکایی ـ صهیونیستی را در منطقه در بر خواهد گرفت.

اخبار دیگر
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتمالانبیا(ص): قبلا اخطار داده بودیم
بکارگیری موشکهای خیبرشکن در عملیات سپاه علیه رژیم صهیونیستی
معاون امور بین الملل حوزه علمیه استان تهران خبر داد: میثاق بزرگ بین المللی یاوران ولایت در رواق کشور دوست برگزار میشود