به گزارش معراج نیوز، اولین همایش ملی امیدآفرینی، پایداری اجتماعی با رویکرد محرومیت زدایی و در محورهای اصلی امنیت اجتماعی، عدالت اجتماعی، مشارکت اجتماعی، کیفیت زندگی و رفاه اجتماعی و سلامتی در مجموعه فرهنگی ورزشی تلاش به همت بسیج اساتید و دانشگاه آزاد واحد تهران غرب با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان برگزار شد.
محمد نریمانیراد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در این همایش گفت: ایجاد و گسترش فرصت های اشتغال، افزایش توانمندی گروه های مختلف جامعه به خصوص جوانان، توسعه کارآفرینی به ویژه کارآفرینی اجتماعی، کمک به تجدید بنیان سرمایه اجتماعی نهادی در جامعه اهمیت زیادی دارد.
نریمانیراد ادامه داد: دانشگاه آزاد واحد تهران غرب با فعالیتهای طرح پویش، رویداد صدرا، ارتباط تعاملی و مستمر با صنایع و سازمانها، حمایت و توسعه شرکتهای دانش بنیان به ایجاد فرصتهای مهارت افزایی و کارآفرینی و راه اندازی کانون نیکوکاری با بهره گیری از ظرفیتها و توانمندی در راستای امیدآفرینی و محرومیت زدایی کمک میکند.
صدیقه طوطیان دبیر این همایش اظهار کرد: روند برگزاری این همایش از آبان ۱۴۰۲ شروع و مجوزهای مربوطه اخذ شد. شورای سیاستگذاری و کمیته های اجرایی و علمی و داوری و در بین این کمیته ها، کمیته دانشجویی با حضور ۱۷ نفر از دانشجویان تشکیل شد.
طوطیان تصریح کرد: در مجموع ۳۷۵ نفر در سامانه ثبت نام کردند و ۱۵۸ مقاله ارسال شد که از این تعداد ۱۳۸ مقاله به صورت سخنرانی و پوستر پذیرفته و ۷ مقاله برتر برای سخنرانی و ارائه انتخاب شد.
محمدرضا مردانی رئیس سازمان بسیج اساتید نیز بیان کرد: مساله امنیت اجتماعی، مشارکت اجتماعی و رفاه اجتماعی عبارات و کلیدواژه های با ارزشی هستند که در اسلام به آن توجه ویژه شده است.
رئیس سازمان بسیج اساتید افزود: کسانی که با تفکر و اندیشه خدمت همیاری و همدلی و محرومیت زدایی با نگاه مسئولیت اجتماعی می آیند این خیلی با ارزش و همان تفکر و روحیه بسیجی است. بسیج اساتید پای کار ده ها خدمت در مناطق محروم در ابعاد گوناگون است.
وی با بیان این که بسیجی در همه نقاط باید باشد گفت: هرجایی که کاری بر زمین ماند این کار را بسیجی به دست می گیرد. در سیل و زلزله، کرونا، تولید واکسن و دهها خدمتی که دیده نمی شود و کارهایی که در رشد تحول اجتماعی موثر باشد بسیجی حضور دارد.
ابراهیم صادقی گلرودباری رئیس بسیج اساتید نیز با بیان اینکه ائمه معصومین و به ویژه امام علی(ع) قوی ترین محرومیت زدا بودند ابراز کرد: شهید رئیسی نیز الگوی بارز محرومیت زدایی بود و این همایش با هدف محرومیت زدایی شکل گرفته تا مباحث محرومیت زدایی به شکل علمی تر و دقیق تر دنبال شود زیرا پیشنهادات مطرح شده در مقاله ها می تواند برای مدیران گروه های جهادی راهگشا باشد.
مطالب جالب
احداث تله سی یژ توسط مهندسان داخلی در اراک
نصب ۳۰ برج نوری جدید در میادین و معابر اصلی منطقه ۲۰
حضور رایزن فرهنگی ایران در مرکز آیسسکو در جنوب شرق آسیا / تاکید بر همکاری مشترک برای برگزاری دوره های آموزشی