به گزارش معراج نیوز، سید حسن میر کریمی مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان تهران از اعزام پاکبان به مشهد مقدس خبر داد و گفت: « به دنبال اجرای نهمین دوره طرح زائران حرم رضوی و در راستای اجرای امینانه نیات واقفین همزمان با سراسر کشور پاکبانان زحمتکش به زیارت امام رضا(ع) اعزام شدند.»
حجت الاسلام محمد نصیری معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان تهران در مراسم بدرقه پاکبانان به مشهد در جمع خبرنگاران با اشاره به اجرای امینانه نیات واقفین گفت: «موقوفاتی در استان تهران با موضوع زیارت حرم مطهر امام رضا(ع) و عتبات عالیات وجود دارد بر همین اساس امسال و در نهمین دوره اجرای طرح زائران حرم رضوی با هدف اجرای نیات واقفین و ترویج فرهنگ زیارت همچنین تکریم از پاکبانان زحمتکش شهرداری تهران در تاریخ 22 تا 25 آبان ماه در مجتمع آموزشی و فرهنگی امامت مشهد مقدس برگزار می شود.» وی در ادامه افزود: « طی هماهنگی های صورت گرفته با شهرداری استان تهران 96 تن از پاکبانان به زیارت امام رضا(ع) مشرف می شوند.»
معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان تهران با بیان اینکه تعداد 48 موقوفه مرتبط با این طرح در استان تهران وجود دارد، اظهار داشت: « این طرح همزمان با سراسر کشور اجرا می شود و قرار است 300 نفر از کل کشور به مشهد مقدس اعزام شوند.»



اخبار دیگر
مدیرکل حوزه شهرداری تهران در اجتماع بزرگ مردم شهرک شهید محلاتی در مسجد امام حسن مجتبی (ع): مساجد و هیئت های مذهبی شعار «ورود ایرانی و سگ ممنوع» را به «ورود آمریکایی ممنوع» تبدیل کردند / نتیجه مذاکره با آمریکا چیزی جز خسارت در پی ندارد
ترامپ رکورددار «رئیسجمهور نامحبوب»
تجلی مهربانی در عید بندگی