به گزارش معراج نیوز، ویژه برنامه فرهنگی دورهمی صمیمانه دهه هشتادی ها با عنوان «هشتادیسم» همزمان با ایام دهه فجر از سوی کارگروه مبلغات شبکه ساز و مدرسه زندگی بنیاد ملی ـ مردمی نهضت پیشرفت بانوان آغاز شد.
این دورهمی به منظور نهادینه کردن فرهنگ و ارزشهای دینی و اسلامی در خانواده و جامعه، گسترش و تعمیق شناخت نوجوانان و جوانان از الگوهای دینی و شناسایی فعالان، علاقهمندان و مستعدان در شاخههای مختلف هنری برگزار می شود و پس از شکلدهی مسیر، به تقویت پتانسیلها و فراهم کردن فضای آموزشی و توانمندسازی میپردازد.
این دورهمی، چهارشنبه ۱۰ بهمن ساعت ۱۸ با حضور حجت الاسلام کیشانی، کارشناس مذهبی ویژه نوجوانان پسر در مرکز هنر ورسانه ماهور برگزار شد.
دورهمی دخترانه(ویژه دهه هشتادی ها) نیز به زودی برگزار خواهد شد. در این دورهمی، دختران از دغدغه های خود صحبت می کنند و در جلسه پرسش و پاسخ صمیمانه سوالات خود را مطرح خواهند کرد.
اخبار دیگر
شور و شادی در پلاک ۸ باقرشهر
جشن امام مهربانیها ها با حضور صدها مددجو برگزار شد
معلمان نمونه شهرستانهای استان تهران با اهدای هدایای خود به نهضت مدرسهسازی کمک کردند