بهمن ۲۴, ۱۴۰۴

معراج نیوز

پایگاه خبری معراج نیوز

نگاهی به برنامه‌های هفته دفاع مقدس

ویژه برنامه های هفته دفاع مقدس با شعار " ما فاتحان قله ایم " اعلام شد

به گزارش معراج نیوز، هفته دفاع مقدس (۳۱ شهریور لغایت ۷ مهر) از مهم‌ترین مناسبت‌های ملی کشور به شمار می رود که یادآور رشادت‌ها، فداکاری‌ها و ایثار ملت ایران در دوران جنگ تحمیلی است. بنیاد شهید و امور ایثارگران هر سال ویژه برنامه های مختلف فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و …. را برای این ایام دارد.

امسال هم برنامه های هفته دفاع مقدس با شعار ” ما فاتحان قله ایم ” برگزار می شود.

بر این اساس (دوشنبه ۳۱ شهریور) با عنوان «پیشکسوتان دفاع مقدس و مقاومت طلایه داران سربلندی و وحدت ملی» نامگذاری شده است.

سه شنبه‌ (اول مهر) که به‌عنوان «جوانان، علم و دانش پژوهی، اقتدار علمى» تعیین شده است.

چهارشنبه ( دوم مهر ماه) با عنوان «زنان، مدافعان حریم خانواده و جامعه» نامگذاری شده است.

(پنجشنبه سوم مهرماه) که به رسم هر سال عنوان «شهدا، جانبازان و آزادگان، فخر آفرینان» نامیده شده است.

عنوان روز جمعه چهارم مهر «دفاع همه جانبه، پشتیبانی مردمی و اصناف، سربازان معنویت» است.

روز شنبه پنجم مهر ماه « روز نیرو‌های مسلح، بسیجیان، روحانیت، جهادگران، عشایر، روستائیان، پیشمرگان کرد و مسلمان و سایر اقوام در دفاع مقدس» برنامه روز ششم این هفته است.

روز یکشنبه ششم مهر ماه با عنوان «ولایتمداری، بصیرت، دشمن شناسی و استکبارستیزی» نام گذاری شده است.

عنوان آخرین روز این هفته که دوشنبه هفتم مهر ماه است، «فرماندهان، عزت مداران، حماسه آفرینان و حمایت مردم و اصناف از جبهه‌ها در دوران دفاع مقدس» انتخاب شده است.

نواخته شدن زنگ ایثار و مقاومت در ۲ هزار و ۴۶ مدرسه در ۳۲ استان، برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای حادثه منا، گل‌افشانی و عطرافشانی ۳۰ هزار گلزار شهدا در بیش از یک‌هزار و ۹۰۰ شهر و برگزاری یادواره ۲۵۰ شهید در استان‌های مختلف کشور از جمله برنامه‌های این ایام است.

همچنین برپایی اردوهای زیارتی سیاحتی با حضور ۴۴ هزار و ۵۰۰ نفر از خانواده‌های ایثارگران، برگزاری ۱۴ هزار میز خدمت طرح سپاس، نمایش ۴۲ اجرای خیابانی و صحنه‌ای و اکران ۱۲۸ فیلم دفاع مقدس در استان‌ها در دستورکار قرار دارد.

بنا بر اعلام بنیاد شهید و امور ایثارگران، تعویض پرچم ۲ هزار گلزار شهدا، ارائه خدمات سلامت به خانواده‌های ایثارگران، عیادت از خانواده شهدا و ایثارگران بستری، افتتاح دو موزه شهدا، ترمیم سنگ‌نوشته مزار شهدا و بازدید ۶۴۰ هزار دانش‌آموز از موزه‌های شهدا نیز از دیگر برنامه‌های گرامیداشت هفته دفاع مقدس است.

کد خبر: ۱۴۰۴۰۶۳۱.۰۴