خرداد ۱۰, ۱۴۰۵

معراج نیوز

پایگاه خبری معراج نیوز

قالیباف:همه تلاش دشمن از بین بردن وحدت و اتحاد مردم است‌

رئیس مجلس در گفت‌وگوی تلویزیونی با مردم گفت: همه تلاش دشمن این است این وحدت و اتحاد مردم را از بین ببرد‌، وقتی می گوید من زیر ساخت میزنم مردم با بچه های خود آنجا حاضر می شوند، مردم قدرت ما هستند موظف هستیم قدرشناسی کنیم

محور وحدت جامعه اسلامی ما ولی فقیه است امام(ره) گفتند امروز اگر می‌خواهید آسیبی به مملکت ما نرسد باید پشتیبان ولایت فقیه باشیم امروز این وظیفه ماست و ما مسئولان بیشتر از مردم وظیفه داریم برای این اجماع ملی و وحدت تلاش کنیم و نباید رفتار ما باعث دوگانگی شود.

رئیس مجلس در پاسخ به اینکه مذاکرات اسلام‌آباد به کجا رسید؟ بیان داشت: در برخی از موضوعات به جمع بندی رسیدیم و در برخی موضوعات خیر و پیشنهادات دیگری مطرح شده است و هنوز با بحث نهایی فاصله داریم ما به برخی موضوعات اصرار داریم و این موارد قابل گذشت برای ما نیست و تعداد آن یک یا دو عدد است و آنان نیز موارد این چنینی دارند.

سرجمع بگویم در مذاکرات پیشرفت داشتیم اما فاصله ها زیاد است و برخی نکات اساسی باقی مانده است، آمریکا باید تصمیم بگیرد اعتماد ملت ایران را جلب کند. این مهم‌ترین گامی است که آمریکایی باید بردارد اگر آنها می‌خواهند با حسن نیت پاسخ دهند باید در رویکرد گفت و گو خود از یکجانبه گری و روحیه تحمیل دست بردارند.

سیاست ما نیز اقدام گام به گام است و نباید این‌گونه باشد که ما به تعهدات خود عمل کنیم آنان عمل نکنند؛ در صورت توافق، یک گام ما برداریم و یک گام نیز آنها باید بردارند‌.

دکتر قالیباف در ادامه گفت‌وگوی تلویزیونی با مردم اظهارداشت: در مذاکرات سه جانبه خیلی تاکید داشتیم که ما کاملا به آمریکا بی اعتمادیم و روشن آن را بیان کردیم.

اکنون نیز در چند موضوع هسته ای و تنگه هرمز اختلاف نظر داریم البته نفس مذاکره برای تفاهم است ولی ما اصول خود را داریم.

چیزی که برای ما اصل است بی اعتمادی به آمریکاست ما حسن نیت داریم و صلح پایداری می‌خواهیم که دوباره جنگ تکرار نشود رژیم و آمریکا مدام چرخه جنگ_ آتش بس و صلح داشتند باید این چرخه بشکند و صلح پایدار باشد و تضمین شود که دیگر جنگ تکرار نخواهد شد.

کد خبر: ۱۴۰۵۰۱۲۹.۰۱