معراج نیوز

پایگاه خبری معراج نیوز

علی میرشکاری برترین ساحلی باز جهان: فوتبال ساحلی جنگیدن با توپ و ماسه است

موفقیت تیم ملی فوتبال ساحلی کشورمان در مسابقات جهانی 2024 امارات و کسب مقام سومی جهان باعث شد تا یکبار دیگر نام کشورمان بر زبانها جاری شود. جوانان ساحلی باز کشورمان با تلاش، پشتکار، اتحاد نه تنها برای ایران غرورآفرین شدند بلکه برای قاره آسیا هم افتخاری دیگر را رقم زدند. با"علی میرشکاری" بازیکن ملی فوتبال ساحلی کشورمان و کاندیدای برترین ساحلی باز جهان در مسابقات جام جهانی 2024 گفتگویی انجام دادیم که در زیر می خوانیم.

ورزشی سخت و تخصصی

میرشکاری می گوید: « فوتبال ساحلی در جنوب کشور به دلیل ماسه های کنار دریا رشته جذاب و پرطرفداری است، شهر ما هم از این قائده مثتثنی نیست. فوتبال را از تیم محلی صال آباد شروع کردم، وقتی ۱۶ سالم بود عضو تیم ملی ب جوانان شدم و از سال ۹۵ هم عضو تیم ملی الف هستم.»

او سخنانش را ادامه می دهد: « فوتبال ساحلی ورزش تخصصی و سختی است، بیشتر افرادی که این رشته ورزشی را انتخاب می کنند با وجود سختی هایش شاید اول چندان راضی نباشند، اما پس از مدتی دویدن به دنبال توپ بر روی ماسه ها جذب فوتبال ساحلی می شوند، می توان گفت فوتبال ساحلی جنگیدن با توپ و ماسه است.» بازیکن ملی فوتبال ساحلی کشورمان معتقد است این ورزش نیاز به معرفی بیشتری دارد. وی می گوید: « با وجودیکه ۱۸ سالی می شود که فوتبال ساحلی در کشورمان به عنوان یک رشته ورزشی به رسمیت شناخته شده است، اما تنها چند سالی است که جام حذفی این فوتبال برگزار می شود. معتقدم چون فوتبال ساحلی به خوبی معرفی نشده جوانان و نوجوانان به خوبی با ان آشنا نیستند.»

فوتبالی که برای موفقیت نیاز به حمایت دارد

فوتبال ساحلی برخلاف فوتبال چمنی کمتر مورد حمایت قرار دارد و حتی رسانه ملی هم کمتر درباره به این رشته ورزشی می پردازد. میرشکاری می گوید: « می توانم بگویم فوتبال ساحلی مظلوم واقع شده و آنگونه که به فوتبال چمنی و سالنی پرداخته می شود و در فوتبال چمنی سرمایه گذاری می شود، فوتبال ساحلی دیده نمی شود. معتقدم اگر بر روی این رشته ورزشی هم سرمایه گذاری شود و ارگان ها به عنوان اسپانسر از این رشته ورزشی حمایت کنند قطعا موفقیت های بیشتری را در فوتبال ساحلی شاهد خواهیم بود.» وی نقش مدارس را در معرفی این رشته ورزشی موثر می داند و توصیه می کند: « برگزاری مسابقات فوتبال ساحلی توسط مدارس باعث می شود تا دانش آموزان نه تنها با این رشته ورزشی بیشتر آشنا شوند بلکه دویدن به دنبال توپ  بر روی ماسه ها را هم تجربه کنند.»  همانطور که از نام فوتبال ساحلی پیداست، این ورزش باید در زمینی پوشیده از شن انجام شود. میرشکاری می گوید: « یکی از استانداردهای زمین فوتبال ساحلی میزان شن آن است که باید حداقل ۴۰ سانتی متر باشد. در کشور زمین های ساحلی بسیاری داریم اما تنها ۴ زمین مناسب و استاندارد در شهرهای بوشهر، یزد، انزلی و بندعباس وجود دارد که برای بازی های بین المللی مناسب هستند.»

زندگی ام را از اهل بیت (ع) دارم

میرشکاری در بیشتر بازی ها پس از پایان مسابقه برای هم تیمی هایش مداحی می کند. او می گوید: « پدربزرگ و پدرم مداحی می کنند و برادرم ایمان میرشکاری از مداحان به نام بوشهر است. ۵ برادر هستیم که همه صدای خوبی دارند و مداحی می کنند، در واقع می توانم بگویم من هم صدای خوب را از آنها به ارث برده ام و هر وقت مداحی می کنم حس خوبی دارم و آرام می شوم.»

بازیکن ملی فوتبال ساحلی کشورمان معتقد است زندگی اش را از اهل بیت(ع) دارد. او می گوید: « زندگی در خانواده ای که در آن همواره نام و یاد اهل بیت(ع) برده می شود، باعث شده تا از کودکی کارهایم را با نام اهل بیت(ع) شروع کنم، باید بگویم زندگی و آرامشم را از نگاه اهل بیت(ع) دارم.»

میرشکاری موفقیت در مسابقات را از بهترین خاطراتش می داند و در ادامه می افزاید: « شیرین ترین خاطره ام مربوط به موفقیت هایی است که همراه تیم ملی در مسابقات به دست آوردیم. در طول مدتی که عضو تیم ملی هستم توانستیم دو بار قهرمانی مسابقات آسیایی، ۳ بار قهرمانی مسابقات بین قاره ای و ۲ بار برتری در مسابقات جام جهانی را کسب کنیم که شیرین ترین خاطره ام است که فراموش نمی کنم.او موفقیت ورزشی و زندگی اش را مدیون حمایت پدر و مادرش و صبوری همسرش می داند و در حالی که قدردان آنها است، درباره ازدواج جوانان می گوید: «همانطور که مقام معظم رهبری بر فرزندآوری و جوان پروری تاکید دارند، جوانان نباید از این موضوع مهم در زندگی غافل شوند .

علی میرشکاری در حال حاضر در پست دفاع در تیم دریانوردان پارس جنوبی بوشهر بازی می کند. او زمانی که ۱۶ سال داشت عنوان آقای گل جوانان کشور را از آن خود کرد. وی ۷۰ بازی ملی را در کارنامه فوتبالی خود ثبت کرده است و ۳۰ گل ملی دارد.

کد خبر : ۱۴۰۳۰۳۲۳.۰۱