تیر ۲۶, ۱۴۰۵ - ژوئیه ۱۷, ۲۰۲۶

معراج نیوز

پایگاه خبری معراج نیوز

نشست سیاسیون با مسئولان ستاد انتخابات کشور برگزار شد

دکتر زینی وند معاون سیاسی وزیر کشور و رئیس ستاد انتخابات کشور و هیات همراه در بدو ورود به نشست سیاسیون در محل جایگاه تصاویرشهدای جنگ تحمیلی سوم یعنی محل تمثال مبارک رهبر شهید و فرماندهان ارشد شهید با تقدیم دسته گل های متعدد، ادای احترام کرد.

به گزارش معراج نیوز، این جلسه با حضور نمایندگان احزاب و جبهه های سیاسی در محل سالن اجتماعات فرمانداری تهران تشکیل شد. دکتر ابوذر کوثری مدیرکل سیاسی، دکتر محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور ، سرکار خانم دکتر مسعودی رئیس اداره سیاسی وزارت کشور و مسئول فناوری و اطلاعات وزارت کشور،معاون سیاسی وزیر کشور و رئیس ستاد انتخابات را همراهی کردند.

در ابتدای جلسه فرماندار ویژه تهران بعنوان میزبان ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین گزارشی اجمالی از آمادگی فرمانداری تهران برای برگزاری انتخابات ارائه نمود.

در ادامه دکتر زینی وند طی سخنان مبسوطی چگونگی برگزاری انتخابات شوراهای اسلامی و میان‌دوره‌ای مجلسین خبرگان رهبری و شورای اسلامی را بیان نمود.در این جلسه مدیرکل سیاسی و سخنگوی ستاد انتخابات و رئیس فناوری و اطلاعات وزارت کشور هرکدام در خصوص اجرای انتخابات توضیحات مفصلی ارائه دادند.
دبیران کل و نمایندگان احزاب هم نظرات و دیدگاه های خود را مطرح کردند.

جعفر خداقلی زاده در این جلسه ضمن ادای احترام به شهدای والامقام ،یاد و خاطره رهبر شهید،فرماندهان ارشد شهید، فرزندان دلبند شهید ایران اسلامی در دبستان دخترانه شجره طیبه میناب ، هم میهمان شهید اعم از نظامی و غیرنظامی را گرامی داشت و طی سخنانی گفت: ما از آغاز جنگ تحمیلی سوم با حضور در ایستگاه های ایست و بازرسی ، دایر کردن مواکب خدمت رسانی و حضور در خیابان و میدان انجام وظیفه نمودیم و در راه میهن اسلامی جان ناقابل خود را تقدیم می کنیم.

دبیرکل حزب مجمع مشارکت اسلامی جوانان افزود: انتخابات شناسنامه ملی نظام است و همه موظف هستیم در آن شرکت کنیم. وی خواستار استقرار صندوق های اخذ رای در میادین و خیابان شد تا مردم به راحتی بتوانند رای خود را به صندوق واریز کنند.

خداقلی زاده از مسئولان ستاد انتخابات خواستار اعطای تسهیلات لازم برای داوطلبان جهت معرفی بیشتر و بهتر خود به مردم را خواستار شد.

کد خبر: ۱۴۰۵۰۱۲۵.۰۴