آبان ۲۳, ۱۴۰۴

معراج نیوز

پایگاه خبری معراج نیوز

شهدای جنگ اسرائیل با حضور پرشور مردم تشییع شدند

مراسم باشکوه تشییع شهدای جنگ ۱۲ روزه ایران در مقابل تجاوز اسرائیل صبح شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ همزمان با دوم محرم ۱۴۴۷ با حضور اقشار مختلف مردم در تهران برگزار شد.-

به گزارش معراج نیوز، از صبح زود اقشار مختلف مردم برای بدرقه «شهدای اقتدار ایران»آمده بودند و شهدا را از میدان انقلاب به سمت میدان آزادی بدرقه کردند. 

مراسم از ۸ صبح شروع شد و پس از گذشت ۴ ساعت از آغاز مراسم تشییع، کاروان شهدا در میان جمع زیادی از مردمی که ساعت‌ها به انتظارشان نشسته بودند و جمعیتی که از ابتدای مسیر همراه بودند به میدان آزادی تهران رسید.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پس از تجاوز ارتش صهیونی در ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ به آسمان کشورمان و شروع جنگ تحمیلی علیه ایران اسلامی سلسله عملیات‌های وعده صادق ۳ را در ۲۲ موج، ممتد و چند لایه طراحی و بانک اهداف نظامی متنوع و متکثر دشمن را در اراضی اشغالی قدس هدف قرار دادند.

شهید سردار سلامی، شهید شانه‌ای، شهید ربانی و خانواده ، شهید محمد باقری، شهید محرابی ، شهید شادمانی،شهید محمودباقری، شهید حاجی‌زاده ،شهید رشید، شهید طهرانچی،  شهید فریدون عباسی شهید محمد کاظمی،  شهید محمدرضا نصیر باغبان، شهید حاج رمضان ، شهید نکویی از جمله بیش از ۵۰ شهیدی هستند که امروز در تهران تشیع شدند.

بعضی از این شهدا، از جمله؛ سردار محمد باقری به همراه همسر و دخترش و سردار مهدی ربانی به همراه همسر و دخترش به شهادت رسیدند.

شروع کننده جنگ تحمیلی، ارتش تروریست صهیونی بود اما پایان آن را نیروهای مسلح به ویژه هوا فضای سپاه در موج بیست و دوم عملیات وعده صادق ۳ رقم زدند و درخواست آتش بس را بر دشمن تحمیل کردند.

تابوت‌های کودکان شهید جلودار کاروان شهدا بود و همه آمده بودند پیر، جوان و زن و مرد، عده‌ای هم به صورت خانوادگی در مراسم تشییع شهدا شرکت کردند.

بدرقه کنندگان شهدا در این مراسم در میدان انقلاب یکصدا شعار مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا سر می دادند و فریاد «حیدر حیدر» اقشار مختلف مردم در پایتخت طنین انداز شده بود. حضور مردم در مراسم یکبار دیگر اتحاد و همبستگی مردم ایران را به جهانیان نشان داد.

کد خبر: ۱۴۰۴۰۴۰۷.۰۲