آبان ۹, ۱۴۰۴

معراج نیوز

پایگاه خبری معراج نیوز

اهدای ۳ هزار بسته ملزومات تحصیلی به دانش‌ آموزان کم‌برخوردار منطقه ۲۰

معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۲۰ از تهیه و اهدای 3 هزار بسته ملزومات تحصیلی به دانش‌آموزان کم‌برخوردار این منطقه خبر داد.

به گزارش معراج نیوز، علی‌محمد متولیان با اشاره به برگزاری آیین استقبال از مهر با شعار سلام به آینده در مدارس و مراکز آموزشی، اظهار کرد: در راستای پویش «نسیم مهربانی» و با همکاری خیرین، سه هزار بسته شامل کیف و لوازم‌التحریر تهیه و در اختیار دانش‌آموزان کم‌برخوردار و مراکز پویاشهر قرار گرفت.

وی در مراسم مهر، جوانه‌های امید که با حضور دانش‌آموزان مراکز پویاشهر در مجموعه ورزشی قمر بنی‌هاشم برگزار شد، افزود: به منظور ایجاد نشاط و شادابی در بین دانش‌آموزان، برنامه‌های فرهنگی و نمایشی متنوعی اجرا و همچنین ۵۰۰ بسته کیف و ملزومات تحصیلی به دانش‌آموزان مراکز پویاشهر دولت‌آباد و سیزده آبان اهدا شد.

متولیان تاکید کرد: اجرای چنین برنامه‌هایی به صورت مستمر ادامه خواهد داشت تا با حمایت از کودکان بازمانده از تحصیل و کم‌برخوردار، زمینه تربیت آینده‌سازان شایسته برای جامعه فراهم شود.

کدخبر: ۱۴۰۴۰۷۱۰.۰۲